Horren

Wandenmakers biedt een breed scala aan maatwerk horren, waaronder plissé hordeuren, raamhorren en inzethorren van het Nederlandse merk Unilux, marktleider en kwalitatief ongeevenaard.

Deze horren zijn ontworpen om insecten buiten te houden terwijl frisse lucht naar binnen kan stromen. Ze zijn ideaal voor mensen die willen genieten van een insectenvrije omgeving zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van hun huis.

Plissé hordeuren zijn een innovatieve oplossing voor deuren. Het unieke plissé-systeem maakt gebruik van vouwtechnologie waardoor de hordeur zich gemakkelijk en soepel opent en sluit. Het is ook een geweldige oplossing voor grote deuropeningen. De plissé hordeuren van Wandenmakers zijn op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan de afmetingen van jouw deur, voor naar binnen draaiende, naar buiten draaiende deuren, dubbele openslaande deuren en schuifpui.

Raamhorren zijn een effectieve manier om ongewenste insecten buiten te houden en de luchtstroom binnen te houden. De raamhorren van Wandenmakers zijn op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan de afmetingen van jouw raam. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten gaas, waaronder hoge dichtheid gaas en pollenwerend gaas, wat ideaal is voor mensen met allergieën.

Inzethorren zijn perfect voor mensen die niet van permanente horren houden. Deze horren zijn gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen en passen precies in het kozijn van het raam. De inzethorren van Wandenmakers zijn op maat gemaakt en zijn geschikt voor alle soorten ramen, inclusief draai-kiepramen en dakramen.

Wandenmakers biedt maatwerk horren van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. De horren zijn gemaakt van Aluminium wat in iedere gewenste RAL kleur gepoedercoat kan worden en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn ook eenvoudig te onderhouden en schoon te maken.

Kortom, de maatwerk horren van Wandenmakers bieden een effectieve en stijlvolle oplossing om insecten buiten te houden. Of je nu kiest voor plissé hordeuren, raamhorren of inzethorren, je kunt er zeker van zijn dat ze op maat worden gemaakt om perfect bij jouw ramen en deuren te passen. Wandenmakers biedt hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice, zodat je met vertrouwen kunt genieten van een insectenvrije omgeving in jouw huis.

De horren zijn gemaakt van Aluminium wat in iedere gewenste RAL kleur gepoedercoat kan worden

HordeurVoor naar binnen & naar buiten draaiende deurenDubbele PlisséDubbele PlisséVoor SchuifpuienRolhorVoor naar buiten draaiende ramenVoorzet Raam PlisséVoor schuiframenRolhorDe practische raam rolhor is zowel binnen als buiten toepasbaar.
De aluminium omlijsting is in iedere RALkleur leverbaar
Genieten maarRaam PlisséVoor naar binnen draaiende ramenVaste / InzethorVoor DraaikiepramenPlissé gaasHet fijnmazige Plisségaas is decoratief én bevorderd een goede doorkijk.
In Zwart of Grijs leverbaartwistlock sluitingDe unieke Twistlock sluiting zorgt ervoor dat het Plisségaas goed in model blijft
Previous
Next