Wandenmakers is niet alleen gespecialiseerd in maatwerk raamdecoratie voor particuliere klanten, maar ook een betrouwbare partner voor maatwerk raamdecoratie in kantoren en bedrijfspanden. Een professionele uitstraling van je kantoor of bedrijfsruimte is immers van groot belang voor de uitstraling en het imago van jouw bedrijf.

Wandenmakers heeft jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van raamdecoratie op maat in zakelijke omgevingen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de specifieke wensen en eisen van de klant en wordt er gezorgd voor een professionele en strakke afwerking.

Of het nu gaat om plissé gordijnen voor in een vergaderruimte, vouwgordijnen voor in een kantoorruimte of verticale lamellen voor een kantoorpand met grote raampartijen, Wandenmakers denkt graag met je mee en biedt maatwerk oplossingen voor elke situatie.

Bovendien is Wandenmakers flexibel in haar dienstverlening en kan er rekening worden gehouden met bijvoorbeeld specifieke openingstijden van een bedrijf, zodat de werkzaamheden buiten de reguliere werktijden plaats kunnen vinden.

Kortom, Wandenmakers is niet alleen de specialist in raamdecoratie op maat voor particuliere klanten, maar biedt ook maatwerk raamdecoratie voor kantoren en bedrijfspanden. Hierbij wordt altijd gezorgd voor een professionele uitstraling en strakke afwerking.

Wandenmakers heeft jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van raamdecoratie op maat in zakelijke omgevingen.