Merken

Unilux, Copahome, Multisol, StylebyABZ, Core, Nature Deco

 

Wandenmakers heeft duurzaamheid en respect voor mensenrechten als uitgangspunt daarom werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogstaande merken van voornamelijk Nederlands of Europees fabrikaat.

Voor ons Horren op maat assortiment:
Unilux, een op en top Nederlands bedrijf! Marktleider op het gebied van Maatwerk raamhorren, hordeuren, Plissédeuren, etc., etc.. In zo goed als alle RAL kleuren leverbaar, 5 jaar garantie, snelle levertijd en verantwoorde productie in Nederland. Wandenmakers is door Unilux opgeleid om vakkundig in te meten en te monteren.

Voor onze raamdecoratie op maat:
STYLEby ABZ, Wederom een Nederlands product en onderdeel van Hunter Douglas, waar ook Luxaflex en Multisol onder vallen. Een hoge kwaliteit materialen en een grote kennis en ervaring in productie en assemblage van raamdecoratie op maat. Bijna alle producten van STYLEby ABZ worden in den Haag geproduceerd, dus korte lijnen, vakkundige productie en snelle levertijden en aantrekkelijk geprijsd.

Multisol, een jarenlange trouwe speler op het gebied van raamdecoratie op maat, wederom een fabrikant uit de Hunter Douglas familie waar onderdelen, materialen, kennis en kracht onderling gebundeld en uitgewisseld worden. Het assortiment van Multisol kenmerkt zich door kwaliteit en een moderne uitstraling te bundelen

Copahome, een op en top kwaliteitsmerk van onze zuiderburen! Copahome is dé marktleider in België en ook in Nederland al jaren actief. Bijna alle produkten worden in België geproduceerd en geassembleerd.Het assortiment van Copahome kenmerkt zich door high-end kwaliteit in een uitstraling die zijn weg goed kent in de architectuur. Niet voor niets werken zij al jaren samen met (binnenhuis)architecten en Stylisten.

Wandenmakers.nl “Dan weet je zeker dat het past”